Időpont változás

Megállapítjuk, hogy a tárhelyek átadásának tervezett határideje nem tartható. Értesítünk minden érintettet, hogy a korábban közölt terveinket fenntartjuk. Az ügyfeleinket egyenként értesítjük a költözésről. Azoknak a ügyfeleknek, akiket még nem értesítettünk személyesen, a szolgáltatást biztosítjuk a korábbiak szerint.

Általános tájékoztató a webtárhelyek költözéséről

Megvizsgáltuk szolgáltatásunk technikai hátterét, jelenlegi és jövőbeli lehetőségeinket és a közeljövő műszaki követelményeit, és úgy döntöttünk, hogy nem kívánunk továbbiakban webtárhely üzemeltetési fejlesztésbe invesztálni. A webtárhely szolgáltatás megszüntetése globálisan minden ügyfelünket érinti. A gyakorlatban a NETBRIDGE Kft-nél üzemelő szolgáltatásokat a Versanus Kft. új, korszerűbb infrastruktúrájára költöztetjük át – amennyiben az érintett Ügyfél a Versanus Kft….

Új fejezet indul

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket illetve az érintetteket, hogy a NETBRIDGE Kft. technikai okok miatt 2018 év végéig befejezi webtárhely szolgáltatási és domain regisztrációs tevékenységét, ügyfélkörét pedig átadja a Versanus Kft-nek. A NETBRIDGE Kft. tovább üzemel megváltozott tevékenységi célokkal, ezzel együtt a WEBTÁRHELYED.EU nevű tevékenysége a cégek közötti teljes egyetértésben beolvad a Versanus Kft. ugyanilyen szolgáltatási portfóliójába….