Új fejezet indul

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket illetve az érintetteket, hogy a NETBRIDGE Kft. technikai okok miatt 2018 év végéig befejezi webtárhely szolgáltatási és domain regisztrációs tevékenységét, ügyfélkörét pedig átadja a Versanus Kft-nek.
A NETBRIDGE Kft. tovább üzemel megváltozott tevékenységi célokkal, ezzel együtt a WEBTÁRHELYED.EU nevű tevékenysége a cégek közötti teljes egyetértésben beolvad a Versanus Kft. ugyanilyen szolgáltatási portfóliójába.

A Versanus Kft. technikai partnerként már évek óta a NETBRIDGE Kft. mögött áll domain regisztrátorként.

A gyakorlatban a NETBRIDGE Kft-nél üzemelő szolgáltatásokat a Versanus Kft. új, korszerűbb infrastruktúrájára költöztetjük át – amennyiben az érintett Ügyfél a Versanus Kft. szolgáltatási feltételeit elfogadja. A költözéssel megszűnnek azok a technikai problémák, melyek elhárítása az utóbbi időszakban a NETBRIDGE Kft. részéről problémákba ütközött.
Azok az Ügyfelek, akik nem kívánnak ebben a folyamatban részt venni, a NETBRIDGE Kft felé rendezett tárhelybérleti előfizetésük lejártáig a szolgáltatást igénybe vehetik, utána önerőből szükséges új webtárhely szolgáltatót találniuk.
A részletekről minden érintettel egyenként vesszük fel a kapcsolatot a NETBRIDGE Kft és a Versanus Kft részéről egyaránt.

Balogh Balázs
NETBRIDGE Kft
ügyvezető
Taranov Kuzma
Versanus Kft
ügyvezető

További információk >>