Általános tájékoztató a webtárhelyek költözéséről

Megvizsgáltuk szolgáltatásunk technikai hátterét, jelenlegi és jövőbeli lehetőségeinket és a közeljövő műszaki követelményeit, és úgy döntöttünk, hogy nem kívánunk továbbiakban webtárhely üzemeltetési fejlesztésbe invesztálni.

A webtárhely szolgáltatás megszüntetése globálisan minden ügyfelünket érinti. A gyakorlatban a NETBRIDGE Kft-nél üzemelő szolgáltatásokat a Versanus Kft. új, korszerűbb infrastruktúrájára költöztetjük át – amennyiben az érintett Ügyfél a Versanus Kft. szolgáltatási feltételeit elfogadja.
A költözéssel megszűnnek azok a technikai problémák, melyek elhárítása az utóbbi időszakban a NETBRIDGE Kft. részéről problémákba ütközött.

A részletek ügyében minden érintettel egyenként vesszük fel a kapcsolatot a NETBRIDGE Kft és a Versanus Kft részéről egyaránt. Az Ügyfelektől a megszólításuktól számítva 8 napon belül választ kérünk, hogy a felajánlott új Szolgáltató iránt érdeklődnek-e? Ebben az esetben nem kell fáradozniuk, a költözést megoldjuk helyette. Sajnos az e-mail címek jelszavainak meg kell változniuk, illetve új FTP hozzáféréseket szükséges beállítani.

Akik szeretnének az általunk felajánlott lehetőséggel élni, azoknak az új Szolgáltató ajánlatot tesz, és ha az Ügyfél azt elfogadja, végrehajtjuk a webtárhely költöztetését. Az ajánlat elfogadása után az Ügyfél a Versanus Kft-vel áll majd jogviszonyban.

Azok az Ügyfelek, akik nem kívánnak ebben a folyamatban részt venni, vagy a Versanus Kft ajánlatát nem fogadják el, a NETBRIDGE Kft felé rendezett tárhelybérleti előfizetésük lejártáig a szolgáltatást igénybe vehetik, utána önerőből szükséges új webtárhely szolgáltatót találniuk.

Az átköltöztetés tervezett határideje: 2018.12.31.

FONTOS! A legfontosabb szempont az Ügyfelek szolgáltatásának folyamatos fenntartása! Nem szüntetjük meg a tárhelyeket előzetes egyeztetés nélkül! Amennyiben egy konkrét esetben ellentmondás jelentkezik az általunk elmondottakkal, egyéni megállapodás keretében rendezzük az ügyet!